Matsedel
Vår egen kock lagar god och näringsriktig mat varje dag. Till maten serveras alltid stor salladsbuffé, smör, hårt bröd samt mjölk och vatten. Mellanmålet varieras dagligen. Du kan se menyn nedan men med reservation att vissa förändringar kan förekomma.
V. 34
- Mån: stängt studiedag
- Tis: Pasta pesto med fetaost
- Ons: Broccolisoppa med hembakat
- Tor: Currygryta med kyckling samt ris
- Fre: Fiskburgare med tillbehör
V. 35
- Mån: Pankobakad fisk med dillsås med kokt potatis
- Tis: Kyckling i citronsås med rostad potatis
- Ons: Tacosoppa med nachochips
- Tor: Pasta med medelhavssås och fetaost samt rostade kikärtor
- Fre: Korvstroganoff med ris
V. 36
- Mån: Pizzafisk med rostad potatis
- Tis: Zucchini pasta med solrosfrön
- Ons: Minestronesoppa med hembakat bröd
- Tor: Fransk kycklinggryta med ris
- Fre: Asiatisk färssås med ris samt grillad salladskål


V. 37
- Mån: Panerad torsk med remouladsås och kokt potatis
- Tis: Kycklinggryta med kokosmjölk med ris
- Ons: Potatis- purjolökssoppa med hembakat bröd
- Tor: Pasta med rostad tomatsås samt fetaost, kikärtor
- Fre: Vegoburgare med tillbehör
V. 38
- Mån: Curryfisk med ris
- Tis: Pasta med krämig kycklinggryta
- Ons: Rostad majssoppa med hembakat bröd
- Tor: Lärarnas Önskelunch
- Fre: Potatisbullar med lingonsylt och keso
V. 39
- Mån: Pestobakad fisk med potatis
- Tis: Grönkålspasta
- Ons: Tomatsoppa med pasta samt hembakat bröd
- Tor: Currygryta med kyckling och äpple samt ris
- Fre: Mexikanskgryta med ris och nachochips