Matsedel

Vår egen kock lagar god och näringsriktig mat varje dag. Till maten serveras alltid stor salladsbuffé, smör, hårt bröd samt mjölk och vatten. Mellanmålet varieras dagligen och vi är noga med att ge¨

V.37
Mån: Tacofisk med nachochips & ris
Tis: Belugabolognese (veg)
Ons: Kyckling med tzatziki & rostad potatis
Tor: Blomkålscurry med pitabröd
Fre: Önskelunch

V.38
Mån: Panerad torsk med remouladsås & kokt potatis
Tis: Krämig svamppasta (veg)
Ons: Kebabgryta med yoghurtsås & matvete
Tor: Fransk bondsoppa med hembakat bröd (veg)
Fre: Asiatisk kycklinggryta med ris

V.39
Mån: Fransk kycklinggryta med svamp samt rostad potatis
Tis: Kikärtsgryta med pitabröd & yoghurtsås (veg)
Ons: Laxteriyaki med broccoli & ris  
Tor: Vegolasagne  (veg)
Fre: Köttbullar med gräddsås & kokt potatis samt lingon

V.40
Mån: Broccoligratinerad fisk med kokt potatis
Tis: Nasi goreng med kall limesås (veg)
Ons: Kycklingstroganoff med pasta
Tor: Tomtsoppa med hembakat bröd (veg)
Fre: Köket väljer

V. 41
Mån: Panerad torsk med sojamajo & picklade morötter
Tis: Linsgryta med ris (veg)
Ons: Önskelunch
Tor: Grönkålspasta (veg)
Fre: Höstgryta med kyckling & rostad rotfrukter

V.42
Mån: Pestobakad fisk med kokt potatis
Tis: Vegogulasch med ris & créme fraiche (veg)
Ons: Kycklinggryta med pasta
Tor: Solskensoppa med hembakat bröd (veg)
Fre: Husets pizza

V.43
Mån: Korvstroganoff med ris
Tis: Linsgryta med couscous (veg)
Ons: Pankobakad fisk med kall örtsås & kokt potatis
Tor: Potatis-& purjolökssoppa med hembakat bröd (veg)
Fre: Kyckling med ugnsrostad pumpa

V.44
Höstlov Köket väljer 🎃

Vår litenhet är vår storhet