Lediga tjänster

FÖRSKOLLÄRARE ELLER FRITIDSPEDAGOG/LÄRARE I FRITIDSHEM

Om tjänsten

Ösbyskolan söker dig som är förskollärare eller fritidspedagog/lärare i fritidshem. Du kommer att arbeta i vår förskoleklass och på fritidshemmet och i rastverksamheten. Vi arbetar mycket utomhus och med skapande verksamhet. Du skall tillsammans med övrig personal se till att verksamheten håller en hög pedagogisk standard. Har du förutsättningar för att vara ansvarig för vår fritidsverksamhet är det meriterande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller fritidspedagog/lärare i fritidshem med erfarenhet av arbete i fritidshem och med elever i förskoleklass. Du har erfarenhet av att arbeta med barn. Som person vill vi att du är öppen, positiv och ansvarsfull. Du skall vara en trygg vuxen förebild för våra elever. Du ska kunna möta barnen i olika situationer som kan uppstå och hjälpa dem att utvecklas och kunna lösa dessa situationer med stöd eller själva. Arbetet innebär kontakter med elever, föräldrar och kollegor vilket kräver är du van och tycker om att samarbeta med andra samtidigt som du kan ta eget initiativ. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Du ska vara väl insatt i förskoleklassens, skolans och fritidshemmets uppdrag och kunna arbeta för en utveckling av densamma. Vi ser gärna att du är en initiativrik och självgående person som har ett stort intresse för att arbeta med barn. Du ska ha pedagogisk insikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att passa in hos oss skall du ha hög servicegrad, vara trygg och positiv. Du behöver vara öppen för förändringar och vara utåtriktad.

Kontakt

För mer information kontakta vår rektor Tasse Runsten på 0708-119643. Ansökan skickas till tasse.runsten@osbyskolan.se. Intervjuer sker löpande varför inget sista datum läggs ut. Tjänsten är på heltid med start i augusti 2019.

Vi undanber oss erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vår litenhet är vår storhet