Lediga tjänster

VI SÖKER FRITIDSPEDAGOG ELLER LÄRARE MED INRIKTNING FRITIDSHEM

Vi söker dig som är fritidspedagog/lärare i fritidshem. Du kommer att arbeta på fritidshemmet, i klassrummet och i rastverksamheten. Vi arbetar mycket utomhus och med skapande verksamhet. Du skall tillsammans med övrig personal se till att verksamheten håller en hög pedagogisk standard.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem med erfarenhet av arbete i fritidshem och med elever i klass. Du ska ha förmåga att skapa goda relationer med elever, kollegor och föräldrar samt har en vilja att arbeta i en lärande organisation.

Du ska vara väl insatt i fritidshemmets uppdrag och kunna arbeta för en utveckling av densamma. Vi ser gärna att du är en initiativrik och självgående person som har ett stort intresse för att arbeta med barn. Du ska ha pedagogisk insikt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att passa in hos oss skall du ha hög servicegrad, vara trygg och positiv. Du behöver vara öppen för förändringar och vara utåtriktad.  Du skall vara en trygg vuxen förebild för våra elever. Du ska kunna möta barnen i olika situationer som kan uppstå och hjälpa dem att utvecklas och kunna lösa dessa situationer med stöd eller själva. Arbetet innebär kontakter med elever, föräldrar och kollegor vilket kräver är du van och tycker om att samarbeta med andra samtidigt som du kan ta eget initiativ. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Våra värderingar
  • Med hjärtat – Vi arbetar alltid för barnens bästa. Med hjärtat.
  • Tillsammans – Tillsammans gör vi varandra bra. Vi stöttar varandra genom positiv förstärkning.
  • Eget ansvar- Ett bra arbete, resultat och värde börjar i var och ens egna val och eget beteende.
  • Utvärderande – Vi ältar inte misslyckanden, utan upprepar det som går bra. Det skapar en lärande kultur.
  • Lekfullhet – Genom den livsviktiga leken lär vi för livet.
Mer information

För mer information kontakta vår rektor Viveka ”Tasse” Runsten på 08-755 30 81. Ansökan skickas snarast till tasse.runsten@osbyskolan.se.  Tjänsten är ett vikariat på heltid 5 mars 2018-15 juni 2019. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vår litenhet är vår storhet