jobba hos oss

Vill du jobba hos oss på fredagar?

Vi söker dig som vill arbeta i vår förskoleklass och på fritidshemmet på fredagarna. Vi ser gärna att du även kan hoppa in som vikarie ibland när det behövs. Som timvikarie arbetar du vid ordinarie personals frånvaro och du kan därför bli inringd med kort varsel. Vi arbetar mycket utomhus och med skapande verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med barn. Som person vill vi att du är öppen, positiv och ansvarsfull. Du skall vara en trygg vuxen förebild för våra elever. Du ska kunna möta barnen i olika situationer som kan uppstå och hjälpa dem att utvecklas och kunna lösa dessa situationer med stöd eller själva. Arbetet innebär kontakter med elever, föräldrar och kollegor vilket kräver är du van och tycker om att samarbeta med andra samtidigt som du kan ta eget initiativ. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Krav

Våra värderingar

  • Med hjärtat – Vi arbetar alltid för barnens bästa. Med hjärtat.
  • Tillsammans – Tillsammans gör vi varandra bra. Vi stöttar varandra genom positiv förstärkning.
  • Eget ansvar- Ett bra arbete, resultat och värde börjar i var och ens egna val och eget beteende.
  • Utvärderande – Vi ältar inte misslyckanden, utan upprepar det som går bra. Det skapar en lärande kultur.
  • Lekfullhet – Genom den livsviktiga leken lär vi för livet.

Kontakt

För att söka tjänsten, ring vår rektor Viveka Tasse Runsten på 08-755 30 81 eller 0708-119 643. Ansökan skickas till tasse.runsten@osbyskolan.se. Intervjuer sker löpande varför inget sista datum läggs ut. 

Vi undanber oss erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vår litenhet är vår storhet